let’s
work
together

Coaching

Onze aanpak is oplossingsgericht. Wij coachen jou als persoon, niet het probleem. Hierdoor ben je in staat ook in de toekomst zelf een oplossing te vinden voor vergelijkbare uitdagingen. Wij coachen voornamelijk ondernemers, managers en professionals. Afhankelijk van de coachvraag doen we een voorstel voor samenwerking.

Teamcoaching

Onze teamcoaches helpen teams beter samen te werken en succesvol te zijn. Bij een team verschuift het perspectief van het individu naar de groep. De diversiteit aan kennis, competenties en persoonlijkheden vormt de kracht van het team. We laten deze kwaliteiten maximaal tot hun recht komen zodat teams hun doelen bereiken.

Workshops

In onze workshops werken we aan het ontwikkelen van leiderschap en de Growth Mindset. Hierin staan thema’s als autonoom werken, medewerkersbetrokkenheid en performance centraal. Wij faciliteren workshops voor zowel teams als management en bieden daarbij maatwerk. Denk daarbij aan onze intensieve 2-daagse off-site voor ondernemers en business partners, of onze baanbrekende Alter Ego workshop voor succesvolle teams. 

Frank ter Horst  |  Founder Gvidado

De grootste groei van mensen vindt plaats als ze werken aan iets waar ze al goed in zijn, en dat proberen nog beter te maken.

Frank ter Horst | Founder Gvidado

Benieuwd hoe onze coaching en workshops
jou en je organisatie verder kunnen helpen?

neem contact met ons op