Gvidado Frank-ter-Horst-profielfoto-2

De grootste groei van mensen vindt plaats als ze werken aan iets waar ze al goed in zijn, en dat proberen nog beter te maken

Frank ter Horst | Founder Gvidado

Gvidado, Esperanto voor Leiderschap

Gvidado staat voor leiderschap in alle lagen van de organisatie. Om een goede business leader te worden zul je moeten beginnen met persoonlijk leiderschap. Daarbij neem je verantwoordelijkheid voor de keuzes die je maakt. Je neemt regie over je eigen situatie, je waarden en talenten. Hiermee inspireer en motiveer je andere mensen. Zo ontstaat leiderschap in alle lagen van de organisatie.

Jouw onbekende potentieel

Onbekend maakt onbemind. Maar wat als in dit onbekende juist jouw kracht gevonden kan worden? Gvidado helpt je het onbekende te omarmen zodat jij jouw potentieel kunt ontdekken en ontwikkelen. Door stapje voor stapje het onbekende zichtbaar te maken ontstaan steeds weer nieuwe mogelijkheden voor verdere groei. Met als doel je volledige potentieel te ontketenen.

Workshops, coaching en teamcoaching

Wij werken samen met jou aan het ontwikkelen van je zelfbewustzijn, je zelfkennis en je zelfvertrouwen. Je bent in staat je sociale vaardigheden en je talent zo in te zetten dat je maximaal je eigen potentieel kunt ontketenen. Onze workshops en coachingssessies laten je nadenken en je gedachten in een ander perspectief te plaatsen. Gvidado helpt je ontdekken wat al in jezelf aanwezig is, maar vaak voor jezelf onzichtbaar of onbekend.

Keuzes hebben consequenties

Zodra je met het onbekende aan de slag gaat en dat zichtbaar wilt maken kom je voor keuzes te staan. Juist voor de complexere keuzes is het belangrijk om dit samen te doen. Het gaat niet alleen om de impact op jezelf maar ook op die van je omgeving, het bedrijf en je collega’s. De coaches van Gvidado zijn professioneel getraind en internationaal gecertificeerd om samen met jou na te denken over deze keuzes. Door een nieuw perspectief te bieden en de gevolgen van je keuzes in kaart te brengen wordt zichtbaar wat jij voorheen niet zag

Durf het onbekende te omarmen

Wij begrijpen dat het moeilijk is om met het onbekende aan de slag te gaan. Frank ter Horst, oprichter van Gvidado, is als zoon van een boer opgegroeid met “Wat een boer niet kent, dat eet hij niet”. De angst voor wat je niet weet, de overtuiging dat het toch niets is voor jou. Als we blijven doen wat we altijd deden, zullen we ook in de toekomst dezelfde resultaten bereiken. Alleen als we het onbekende omarmen zullen we groeien en onze dromen, aspiraties en doelen bereiken. Gvidado is er om jou te inspireren en deze groei te faciliteren.